top of page

Objekt

Vi har alla något hemma hos oss, som  vi sparat på länge. Kanske från barndomen eller något annat tillfälle och kan det också stämma att de kanske ligger i garderoben, på vinden eller har du kanske t.o.m. glömt var den ligger? Tanken har säkert inte slagit dig att du kan rama in den. Hos oss kan du rama in allt och allt som är dig kärt. Vi utför inramningar av objekt t.ex. 

lp-skivor, skor, väskor, lego, klänningar, brev, solfjädrar, hockey- och fotbollströjor, pussel, notblad, dockor m.m. eller andra minnessaker. Vi kan  bygga lådor för djupare objektsinramningar. Det finns många minnessaker som bara ligger i en låda men som är vackra att se på och förtjänar att synas. Stort som litet,  ramar vi in och ser till att dina minnessaker skyddas för framtiden.

Vi ger dem evigt liv.

Objektsinramning
Var rädd om dina minnen

Medaljer

 Det finns många som av olika anledningar, prisats och tagit emot  medaljer. En medalj är ett bevis på en förtjänstfull handling eller insats. Det finns ingen anledning till varför dessa ska ligga undangömda och glömda. Lyft fram dessa utmärkelse vi kan hjälpa till med inramningen. Genom att rama in medaljerna får de en bra och naturlig plats i hemmet. Inramningen av medaljer kan genomförs så att dessa lätt  kan tas ur och fästas på klädesplagg.  Vi har lång erfarenhet av inramninga av medaljer, utmärkelse mm. Vi designar, tillsammans med dig en personlig stil.

bottom of page